В тази статия ще разгледаме  една от най-важните мудри в

...
В тази статия ще разгледаме  една от най-важните мудри в
Коментари Харесай

Най-важната: Мудрата, спасяваща Живота

 мудра

В тази публикация ще разгледаме  една от най-важните мудри в йога. Тя оказва помощ да се оправяме с бързата уморяемост, усъвършенства остротата на зрението, способства за  излекуване на очите.

Тази мудра влияе на първата чакра на нашето тяло, като я   изпълва с нова сила. Тя  ни дава възприятие на убеденост и непоклатимост, от което  имаме потребност за развиването ни на всички равнища.

Въздействието е фундаментално върху цялото тяло, тъй като тя носи силата на земята. От своя страна, силата на земята ни дава чувство за непоклатимост и резистентност. Появява се  витален интерес и възторг.
 
Методика за осъществяване на мудрата:

Възглавничките на  дребния пръст,  палеца и безименния са свързани между тях, а другите два са изправени нагоре (на снимката).  Изпълнява се  и с двете ръце.

Препоръчително е да се изпълнява  минимум 5 минути по време на един  сеанс, и може да се извършва по няколко пъти дневно. Дишането е  надълбоко, отмерено и умерено. Трябва да седите  с изправен тил – може да е на стола или на пода.

След като завършите осъществяването на мудрата можете да благодарите на  силата на Земята!


Магията на облиците: Вярвате ли, че единствено една фотография може радикално да промени живота ви?

 

Знаете ли, че единствено една единствена фотография може радикално да промени живота ви и на вашите близки? Не ви се има вяра? Всъщност  тъкмо това настояват специалисти в областта на биоенергетиката.…

Цялата публикация

Тайните на астролозите: Най-важните години в живота на всеки Знак на Зодиака

 

Кога се случват най-важните промени в живота на знаците на зодиака? На каква възраст? И по какъв начин те ги възприемат? Според астролозите,  за другите знаци на зодиака има години, в които…

Цялата публикация

Лекарят на душите – Гян-мудра

 

Щастливият човек – е спокойният човек. Той не се безпокои за казуса, той не реагира на външни дразнители. Той се е научил да живее в естетика с околния свят и…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР